Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Eindhoven

Wanneer je gaat scheiden komen er allerlei procedures om de hoek kijken waar je niet goed van op de hoogte bent en kan je naast juridische ook aan psychologische bijstand behoefte hebben. Gratisscheiden heeft in elke regio vakbekwame betrouwbare mediators die je behulpzaam zijn bij alles wat met je echtscheiding te maken heeft. Waarom zou je landelijke mediators raadplegen als je ook in je eigen regio Eindhoven gratis scheiden kan?

Hoe gratis is gratis scheiden in Eindhoven?

Een huwelijk is een juridische verbintenis en kan alleen door de rechtbank ontbonden worden. De rechtbank brengt hiervoor griffierechten in rekening. Aan deze kosten is niet te ontkomen. Afhankelijk van je totale vermogen en jaarinkomen heb je recht op subsidie via de Raad van rechtsbijstand. Hierdoor heb je behalve de griffierechten geen kosten aan je echtscheiding. Onze register-mediator in jouw regio kan je hier meer over vertellen.

Vraag nu je gratis scheiding 

Binnen 3 maanden alles achter de rug? Stuur dan ons vandaag nog het volledig ingevulde aanvraagformulier en de benodigde stukken toe. Na betaling van de griffierechten en controle van je dossier nodigen we je uit op ons regiokantoor in Eindhoven voor het ondertekenen van de stukken. Heb je voor die tijd vragen of behoefte aan advies, schroom dan niet om contact op te nemen. 5 Tot 10 weken nadat de scheidingsaanvraag bij de rechtbank is ingediend volgt de uitspraak. Gratisscheiden zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven in het gemeenteregister.