Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Tilburg

Gaat u scheiden in Tilburg? Een scheiding is een emotionele gebeurtenis die ook lastige praktische en administratieve kanten heeft. U en uw ex-partner moeten niet alleen wennen aan de nieuwe situatie; er moeten ook afspraken gemaakt, bezittingen verdeeld en formaliteiten afgerond worden. Dat kan veel energie, tijd en geld kosten. Gelukkig is ook gratis scheiden in Tilburg mogelijk. Een mediator van Gratis Scheiden kan u ook in deze Brabantse regio verder helpen bij uw scheiding. Hij of zij helpt u bij het vinden van de juiste papieren, geeft u aanvullende adviezen en helpt u uw scheiding officieel te maken. Dat is weer een zorg minder!

Hoe werkt gratis scheiden in Tilburg?

Woont u in de Brabantse stad Tilburg of in één van de plaatsen Gilze, Oisterwijk, Oosterhout, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel of Rijen? Dan kunt u terecht bij een mediator in Tilburg. Het stappenplan van scheiden in Tilburg is als volgt:

  • U vult ons formulier in; daarmee doet u uw aanvraag.
  • Gratis Scheiden stuurt u een factuur voor het griffierecht.
  • Uw dossier wordt gecontroleerd.
  • Zonodig geven we u advies.
  • U zet uw handtekening in Raamsdonkveer, bij ons op kantoor.
  • We vragen uw scheiding bij de rechtbank aan.

Scheiden in Tilburg wordt zo niet lastiger gemaakt dan het al is. Bovendien betaalt u alleen de griffierechten. Met het advies van de mediator bent u er zeker van dat scheiden in Tilburg correct verloopt. Zo maakt u uw scheiding snel officieel.