Scheiden van tafel en bed

Een echtscheiding met de term ‘scheiden van tafel en bed’ komt u misschien niet direct bekend voor. Dat is ook niet vreemd. Meestal kiest men bij een scheiding voor de meest bekende vorm van scheiden. Echter, scheiden van tafel en bed is nog steeds een optie waarvoor u kunt kiezen ten tijde van een echtscheiding. Bij Gratisscheiden.nl kunt u ook terecht voor deze manier van scheiden. Wij werken met MfN geregistreerde echtscheidingsspecialisten die over de benodigde inhoudelijke kennis beschikken.

scheiden van tafel en bed

Echtscheiding van tafel een bed: een optie voor u?

Scheiden van tafel en bed heeft in principe dezelfde gevolgen als een ‘normale’ echtscheiding. Het verschil is dat u en uw partner gehuwd blijven, maar niet meer samen een tafel en een bed delen. Deze vorm van scheiden is momenteel minder gebruikelijk. In het verleden werd er vooral door mensen vanuit een geloofsovertuiging gekozen voor een echtscheiding van tafel en bed. Tegenwoordig wordt er ook voor deze vorm van scheiden gekozen vanwege financiële redenen, zoals de hypotheek.

Scheiden van tafel en bed bij Gratisscheiden.nl

Hebben u en uw partner besloten te scheiden? De mediators van Gratisscheiden.nl vertellen u over alle opties die er zijn om te scheiden, zoals scheiden van tafel en bed. Vul, geheel vrijblijvend, het aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085-4013447.

Stel hier je vraag aan het team van Gratis Scheiden.