Mediator Almere

Een echtscheiding is voor niemand makkelijk en is in veel gevallen een zwaar en emotioneel proces. Vaak moeten er in een korte tijd belangrijke beslissingen worden genomen wanneer twee partners niet meer verder willen met elkaar. Het is goed om je tijdens dit proces goed te laten begeleiden om er voor te zorgen dat alle juridische zaken goed worden geregeld zodat je zo snel mogelijk weer verder kan met je eigen leven.

Mediation Almere

Je hoef het echtscheidingsproces echter niet alleen door. Een mediator uit de omgeving van Almere kan je doormiddel van bemiddeling, ook wel mediation, tussen jou en je partner helpen om de juiste documenten voor de scheiding op te stellen, een verdeling te maken tussen de inboedel en je uitleg te geven over de juridische procedures die komen kijken bij een echtscheiding. Wel zo fijn dat iemand je op die manier ontlast zodat jij meer tijd overhoudt voor het zoeken van een nieuwe woonruimte of het verwerken van alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

Gratis scheiden mogelijk door subsidie

Gratisscheiden.nl maakt een gratis echtscheiding in Almere mogelijk door middel van subsidie. Indien je aan de voorwaarden voldoet, kun je  een subsidie aanvragen die de kosten van de mediator dekt. Je hoeft enkel de griffierechten te betalen die in rekening worden gebracht voor de juridische procedure bij de rechtbank. Zo krijg je niet onverwacht te maken met hoge kosten.

Je kunt vrijblijvend een aanvraag indienen via onze website. We kunnen dan snel voor je beoordelen of je in aanmerking komt voor een gratis scheiding.