Scheiden in Amsterdam

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Belangrijke vragen waar u duidelijk antwoord op krijgt. Ontdek nu direct of u in aanmerking komt voor een gratis scheiding. Helder, snel en met oog voor uw privacy.

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Amsterdam

Eindelijk is de kogel door de kerk. Na een vervelende periode hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en nu wil je het ook allemaal zo snel mogelijk achter de rug hebben. Met behulp van Gratisscheiden kan je dank zij het snelle handelen van onze lokale mediators in principe de gehele juridische procedure binnen 3 maanden achter de rug hebben.

Echt helemaal gratis scheiden in Amsterdam?

Zoals de naam Gratisscheiden al zegt, is bij ons scheiden helemaal gratis. Alhoewel bijna gratis want griffierechten aan de rechtbank moeten, zoals altijd bij een juridische handeling, wel voldaan worden. Een huwelijk is een juridische overeenkomst en kan alleen door de rechtbank ontbonden worden en de daaraan gekoppelde kosten komen niet in aanmerking voor rechtsbijstand. Kosten die wel door gesubsidieerd worden zijn leges en advocaatkosten. De register-mediators van Gratisscheiden kunnen je hier meer over vertellen.

Banner Gratis Scheiden

Vraag nu je scheiding aan

Klik op onderstaande button en vul nu het aanvraagformulier in. Direct na ontvangst neemt onze mediator van regio Amsterdam contact met je op. Onze communicatiekanalen zijn 100% veilig, onze mediators staan geregistreerd bij de MfN en onder controle van de tuchtcommissie.
Nadat je de griffiekosten aan de rechtbank hebt voldaan controleren we je dossier en nodigen je uit om op ons regiokantoor te komen tekenen voor akkoord. Eenmaal de echtscheidingsaanvraag bij de rechtbank ingediend zal de uitspraak in 5-10 weken volgen. De uiteindelijke inschrijving in het gemeenteregister wordt verzorgd door Gratisscheiden.

Banner Gratis Scheiden