Scheiden in Bergen op Zoom

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Bergen op Zoom

Na een moeilijke periode hebben jullie besloten uit elkaar te gaan en nu wil je graag dat het snel en voordelig wordt geregeld. Met behulp van Gratisscheiden kan je dank zij het snelle handelen van onze lokale MfN-mediators in principe de gehele juridische procedure binnen 3 maanden achter de rug hebben.

Echt helemaal gratis scheiden in Bergen op Zoom?

Zoals de naam Gratisscheiden al zegt, is bij ons scheiden helemaal gratis. De kosten die je maakt voor de advocaat en mediator worden gedekt door een subsidie. Zoals bij elke juridische handeling zal je wel de griffierechten moeten voldoen voor de rechtbank. Een huwelijk is namelijk een juridische overeenkomst en kan alleen door de rechtbank worden ontbonden en die kosten worden niet gedekt door de subsidie. Wil je meer informatie over de subsidie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of doen een vrijblijvende echtscheidingsaanvraag.
 

Vraag nu je scheiding aan

Indien je via de onderstaande knop vrijblijvend het aanvraagformulier invult zal onze mediator uit de regio Bergen op Zoom contact met je opnemen. Onze mediators zijn MfN geregistreerd en vallen onder controle van de tuchtcommissie. We kunnen je dossier controleren wanneer je de griffierechten hebt voldaan. Daarna nodigen we je uit op locatie of op ons kantoor op de stukken de ondertekenen. Wanneer wij de vervolgens de echtscheidingsaanvraag hebben ingediend bij de rechtbank zal er normaal gesproken binnen vijf a tien weken een uitspraak volgen. Wij zorgen na de uitspraak dat de echtscheiding in het gemeenteregister wordt geregistreerd.