Scheiden in Diemen

Een echtscheiding is lastig. Het is vaak een emotionele aangelegenheid waarbij er allerlei vragen door het hoofd schieten. Je staat op het punt je partner te verlaten en dat is ingrijpend. De volgende vragen komen dan dikwijls naar voren:

  • Hoe kan ik een scheiding aanvragen?
  • Wat moet ik doen als ik over een scheiding nadenk?
  • Wat kost een scheiding?
  • Hoe ik zo snel mogelijk scheiden?
  • Kan ik ook heel eenvoudig online gratis scheiden?

Dit zijn natuurlijk een aantal essentiële vragen waar je antwoord op krijgt bij Gratis Scheiden. Ontdek of je in aanmerking komt voor een gratis scheiding en vraag een kosteloos voorstel aan. Scheiden is natuurlijk nooit leuk en het is een situatie die vaak bol staat van de stress. Het geruststellende is dat goedkoop scheiden mogelijk is.

Scheiding in Diemen? Een echtscheiding aanvragen is zo geregeld. Met oog voor jouw privacy nemen wij alle drempels weg en nemen je werk uit handen. Klik op de onderstaande banner, stuur een e-mail naar ikwil@gratisscheiden.nl of neem contact op met 085-4013447.

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Diemen

Gratis Scheiden is dé scheidingshulp die werkt met mediators door heel Nederland. Een scheidingsconsulent bij jou in de buurt houdt een betere dienstverlening in. Dit heeft te maken met het feit dat er snel actie volgt. Snel scheiden doe je bij Gratis Scheiden en samen met één van onze mediators.

Een echtscheiding aanvragen is net zoals het huwelijk, het is in beide gevallen een juridische aangelegenheid. Dit houdt automatisch ook in dat er een tussenkomst van een advocaat nodig is en een uitspraak van de rechtbank. Hier zijn helaas wel wat kosten aan verbonden.

Wanneer jullie het echter beiden eens zijn over de hele procedure, zorgt de mediator van Gratis Scheiden ervoor dat je niet meer kosten maakt dan onontkoombare griffiekosten. Dit zijn de verplichte kosten aan de rechtbank. De overige kosten nemen wij voor onze rekening.

Scheiding in Diemen aanvragen? Dat is zo geregeld! Klik op de onderstaande banner, stuur een e-mail naar ikwil@gratisscheiden.nl of neem contact op met 085-4013447.

Banner Gratis Scheiden

De voordelen van een gratis scheiding aanvragen

Lage tarieven

Een gratis echtscheiding aanvragen is niet duur. Sterker nog, bij Gratis Scheiden geniet je altijd van de lage tarieven.

Snel proces

Natuurlijk, je wil zo snel mogelijk scheiden. Daar zorgen wij voor! Samen stellen wij de officiële documenten op en deze dienen wij deze gelijk in bij de rechtbank. De rechtbank doet er gemiddeld drie tot zes weken over alle documenten te verwerken. Is het zo dat er kinderen bij betrokken zijn die jonger zijn dan twaalf jaar? Dan kan je er twee tot vier weken bij optellen. Na deze stappen is de scheiding voltrokken.

Betrouwbare professionals

Wij werken altijd met MfN geregistreerde mediators. MfN is de afkorting van Mediatorsfederatie Nederland. Dit is een erkende stichting waarbij alleen mediators zijn aangesloten die altijd voldoen aan de strengste eisen op het vlak van vaardigheden, kennis en scholing.

Zorgvuldigheid en privacy

Alle gegevens worden via onze beveiligde verbinding verstuurd. We gaan natuurlijk heel zorgvuldig met uw gegevens om, aangezien het een privacygevoelig proces is.

Persoonlijk contact

Wij staan voor persoonlijk contact! Jouw wensen en behoeften zijn belangrijk voor ons. Doordat wij de situatie helemaal kennen, zijn we in staat je beter van dienst te zijn.

Banner Gratis Scheiden

Snel en goedkoop scheiden? Dit is hoe het werkt

Geheel gratis en vrijblijvend een scheiding aanvragen in Diemen: vul het aanvraagformulier in en wij sturen wij je een duidelijk ontvangstbevestiging. Je ontvangt direct alle informatie over de benodigde documenten. Vervolgens zorgt Gratis Scheiden dat het verzoek netjes wordt ingediend bij de rechtbank.

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in. Je krijgt een bevestiging van jouw aanvraag voor een gratis scheiding in Diemen.

Stap 2

Zorg dat je – per post of digitaal – de gegevens stuurt naar ons. Zodra wij alle benodigde documenten hebben ontvangen, bevestigen wij ontvangst. Wij gaan aan de slag en informeren je over de voortgang.

Stap 3

Één van onze ervaren mediators neemt contact op. Hij of zij bespreekt jouw eisen en wensen betreffende de scheiding. Er worden duidelijke afspraken met je gemaakt. Dit wordt vastgelegd en de officiële documenten worden opgesteld.

Stap 4

Ben je akkoord met de documenten? Dan volgt er een afspraak met de advocaat en de eerste stap voor een gratis scheiding in Diemen is gezet.

Stap 5

Alle documenten worden ingediend bij de rechtbank. Wij sturen je de officiële scheidingspapieren en het inschrijvingsbewijs van de gemeente waar je getrouwd bent. Op het moment dat deze documenten ingediend zijn bij de rechtbank, is de gratis echtscheiding voltrokken.

Scheiding in Diemen? Zo geregeld. Met oog voor jouw situatie en privacy nemen wij je al het werk uit handen. Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar ikwil@gratisscheiden.nl of neem contact op met 085-4013447.

Banner Gratis Scheiden

Eenvoudige echtscheiding in Diemen

Gratis Scheiden werkt met officiële MfN-registermediators. Dit geldt ook voor een gratis scheiding in Diemen. De echtscheidingsconsulenten die aangesloten zijn bij het MfN, kunnen subsidie voor hun klanten verkrijgen wanneer zij onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens zitten. Jouw aanvraag is 100% in veilige en betrouwbare handen.

Scheiden in Diemen gaat zeer eenvoudig. Dit komt mede door de jarenlange ervaring van onze regionale medewerkers. Zij werken al jarenlang met plaatselijke justitie en gemeente en kennen alle regels. Jouw aanvraag ligt binnen twee weken bij de rechtbank. En na 10 weken (maximaal) volgt er een uitspraak. Binnen drie maanden kan jouw gratis scheiding in Diemen rond zijn!