Scheiden in Drachten

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Drachten

Bij scheiden komt van alles kijken: emoties, aanpassingen, wennen aan de nieuwe situatie en praktische problemen. Wat u zeker niet kunt gebruiken zijn financiële problemen. Gedoe met geld of financiële tekorten zijn wel het laatste waarop u zit te wachten.

Precies daarom is er iemand die gratis scheiden in Drachten mogelijk maakt: Gratisscheiden.nl. Bij ons kunt u kosteloos terecht voor het maken van goede afspraken met uw (ex-)partner, het vinden van de juiste documenten en persoonlijk contact. Woont u in de omgeving van Drachten en wilt u gratis scheiden? Ook in deze plaats in het oosten van Friesland staat er een lokale Gratis Scheiden-mediator tot uw beschikking.

Scheiden in Drachten: werkwijze

Uw echtscheiding begint met het opnemen van contact via het aanvraagformulier. Onze medewerker stuurt u aan de hand van deze aanvraag een vragenlijst op. Vult u die in, dan beoordeelt hij of zij deze lijst. Scheiden in Drachten met behulp van een mediator is heel praktisch als u woonachtig bent in de regio Drachten, Beetsterzwaag, Bergum, Drachtstercompagnie of Opeinde.

De enige rekening die u krijgt is een factuur van ons, waarop de griffierechten berekend worden, de kosten aan de rechtbank. Verder is uw echtscheiding helemaal gratis.