Scheiden in Eindhoven

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Ontdek eenvoudig of u in aanmerking komt voor een gratis scheiding en vraag een gratis voorstel aan. Regel de scheiding dusdanig dat het u weinig stress oplevert. Dat is mogelijk door goedkoop (online) te scheiden.

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Eindhoven

Wanneer je gaat scheiden komen er allerlei procedures om de hoek kijken waar je niet goed van op de hoogte bent en kan je naast juridische ook aan psychologische bijstand behoefte hebben. Gratisscheiden heeft in elke regio vakbekwame betrouwbare mediators die je behulpzaam zijn bij alles wat met je echtscheiding te maken heeft. Waarom zou je landelijke mediators raadplegen als je ook in je eigen regio Eindhoven gratis scheiden kan?

Hoe gratis is gratis scheiden in Eindhoven?

Een huwelijk is een juridische verbintenis en kan alleen door de rechtbank ontbonden worden. De rechtbank brengt hiervoor griffierechten in rekening. Aan deze kosten is niet te ontkomen. Afhankelijk van je totale vermogen en jaarinkomen heb je recht op subsidie via de Raad van rechtsbijstand. Hierdoor heb je behalve de griffierechten geen kosten aan je echtscheiding. Onze register-mediator in jouw regio kan je hier meer over vertellen.

Banner Gratis Scheiden

Hoe werkt goedkoop scheiden?

Vraag gratis uw scheiding aan. Vul het aanvraagformulier in u krijgt van ons een ontvangstbevestiging. JU ontvangt informatie over benodigde documenten om de scheidingsdocumenten op te stellen. Gratisscheiden.nl zorgt dat het verzoek netjes wordt ingediend bij de rechtbank.

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanvraag en krijgt meer informatie.

Stap 2

Stuur ons de benodigde gegevens: per post of digitaal. Zodra wij alles hebben ontvangen, bevestigen wij de ontvangst. U krijgt alle informatie over de voortgang van de scheidingsprocedure.

Stap 3

Één van onze mediators neemt contact met op. Wij bespreken uw wensen betreffende de scheiding en maken afspraken met u. Dit legt de mediator vast in de officiële documenten voor de rechtbank.

Stap 4

Nadat u akkoord bent met de documenten, volgt een afspraak met onze advocaat om alle documenten samen door te nemen en te ondertekenen.

Stap 5

Alle documenten worden netjes ingediend bij de rechtbank door onze advocaat. Wij sturen u het inschrijvingsbewijs van de gemeente waar u getrouwd bent en de officiële echtscheidingspapieren. Wanneer alle documenten ingediend zijn, ben je gescheiden.

Vraag nu je gratis scheiding 

Binnen 3 maanden alles achter de rug? Stuur dan ons vandaag nog het volledig ingevulde aanvraagformulier en de benodigde stukken toe. Na betaling van de griffierechten en controle van je dossier nodigen we je uit op ons regiokantoor in Eindhoven voor het ondertekenen van de stukken. Heb je voor die tijd vragen of behoefte aan advies, schroom dan niet om contact op te nemen. 5 Tot 10 weken nadat de scheidingsaanvraag bij de rechtbank is ingediend volgt de uitspraak. Gratisscheiden zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven in het gemeenteregister.

Banner Gratis Scheiden