Scheiden in Maastricht

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Maastricht

Het vlammetje wat al die jaren tussen jullie gebrand heeft is gedoofd en de tijd om ieder weer een kant op te gaan is aangebroken. Gratisscheiden in Maastricht begeleid jou en regelt je echtscheiding voor Maastricht en omgeving. Onafhankelijke register-mediators in jouw regio maken dat je snel en vakkundig door de echtscheidingsprocedure heen geholpen wordt. Dat uit zich vooral in soepele relaties met omliggende gemeentes, advocaten en de Raad van rechtsbijstand.

In hoeverre is Gratis Scheiden echt gratis?

Afhankelijk van je totale vermogen en inkomen zorgen wij ervoor dat je geen advocaatkosten betaalt. Onze register-mediator dient hiervoor een verzoek in voor subsidie bij de Raad van rechtsbijstand. Een huwelijk is een juridische verbintenis. Juridische verbintenissen kunnen alleen middels een uitspraak van de rechtbank ontbonden worden. Hieraan zijn griffiekosten verbonden. Dit zijn de enige kosten die je bij Gratisscheiden betaalt.

Hoe werkt het Gratis Scheiden in Maastricht?

Via onderstaande button kom je op een aanvraagformulier. Dit vul je volledig in stuur je ons met ander benodigde stukken toe. Je aanvraag wordt door onze register-mediators strikt vertrouwelijk behandeld en ook onze communicatie gaat over beveiligde kanalen. Na ontvangst van de stukken neemt onze mediator voor regio Maastricht altijd even contact met je op om het een en ander door te nemen. Wanneer het dossier compleet is kom je langs voor ondertekening en wordt de aanvraag naar de rechtbank gestuurd. Gemiddeld duurt het zo’n 5-10 weken voordat de uitspraak volgt. Wij van Gratisscheiden zorgen ervoor dat deze bij je gemeente ingeschreven wordt.