Scheiden in Middelburg

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Scheiden in Middelburg

Het ontbinden van een huwelijk is vaak vooraf gegaan aan een heleboel problemen en onrust in de relatie. Daardoor wil je je echtscheiding graag zo snel mogelijk afgehandeld zien. Met Gratisscheiden kan dat. Doordat wij werken met lokale medewerkers die goed op de hoogte zijn met plaatselijke procedures bij de diverse gemeentes en advocaten kan de echtscheiding in jouw regio Middelburg snel afgehandeld zijn.

In hoeverre is scheiden in Middelburg echt gratis?

Indien je vermogen en inkomen onder een bepaalde grens zit kan je subsidie voor juridische bijstand krijgen. Onze register-mediator voor de Middelburg en omstreken regelt dat voor je. Als jij en je toekomstige ex-partner daarnaast het eens kunnen worden over de verdeling kost de echtscheiding je niet meer dan de verplichte griffiekosten aan de rechtbank.

Hoe kan je Gratis Scheiden in Middelburg?

Om in Middelburg gratis te scheiden zendt je ons het volledig ingevulde aanvraagformulier en de benodigde documenten toe. De medewerkers van Gratisscheiden staan geregistreerd bij de MfN (Mediators federatie Nederland) wat inhoud dat ze onafhankelijk werken en onder controle staan van de tuchtcommissie. De ons toegestuurde informatie blijft altijd vertrouwelijk en communicatie is over beveiligde kanalen. Wanneer het dossier compleet is komen jullie langs voor ondertekening en wordt de scheiding ingediend bij de rechtbank. Na 5-10 weken volgt de beschikking. Ze is pas dan rechtsgeldig wanneer ze ingeschreven is bij je gemeente. Ook dat regelt Gratisscheiden voor je.