Scheiden in Rotterdam

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak. Je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Een aantal belangrijke vragen waar je antwoord op krijgt. Ontdek of u in aanmerking komt voor een gratis scheiding en vraag een gratis voorstel aan. Scheiden is nooit leuk. Regel het dusdanig dat het u weinig stress oplevert. Dat is mogelijk door goedkoop (online) te scheiden.

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Rotterdam

Gratisscheiden, de scheidingshulp die werkt met mediators door het hele land. Een scheidingsconsulent bij jou in de buurt betekent een betere dienstverlening door snellere actie. Scheiden in Rotterdam doe je daarom het best onder begeleiding van een van onze bekwame mediators voor deze regio.

Net zoals dat voor het sluiten van een huwelijk geldt is het verbreken van de huwelijkse staat een juridische aangelegenheid. Dit kan niet zonder tussenkomst van een advocaat en uitspraak van de rechtbank. Onherroepelijk zijn hier kosten aan verbonden.

Wanneer jullie het echter beiden eens zijn over de gehele procedure en alles wat erbij komt kijken, zorgt de mediator van Gratis Scheiden in Rotterdam ervoor dat je niet meer kosten hebt dan de onontkoombare griffiekosten. Griffiekosten zijn verplichte kosten aan de rechtbank. De overige kosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe kan ik vlot en goedkoop scheiden?

Vraag geheel vrijblijvend je gratis scheiding aan. Vul het aanvraagformulier in en dan sturen wij u een ontvangstbevestiging. Je ontvangt ook informatie over documenten die nodig zijn om scheidingsdocumenten op te stellen. Vervolgens zorgt Gratis Scheiden in  Rotterdam dat het verzoek wordt ingediend bij de rechtbank.

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanvraag en meer informatie.

Stap 2

Stuur de gegevens die wij nodig hebben: per post of digitaal. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, bevestigen wij de ontvangst. Wij geven je informatie over de voortgang van de scheidingsprocedure.

Stap 3

Één van onze mediators neemt contact met op. Hij of zij bespreekt jouw wensen betreffende de scheiding en maakt afspraken met je. Dit legt de mediator vast in de officiële documenten voor de rechtbank.

Stap 4

Nadat je akkoord bent met deze documenten, volgt een afspraak met onze advocaat om de documenten te ondertekenen.

Stap 5

Alle documenten worden ingediend bij de rechtbank door onze advocaat. Wij sturen het inschrijvingsbewijs van de gemeente waar je getrouwd bent en de officiële echtscheidingspapieren. Vanaf het moment dat deze documenten ingediend zijn, ben je gescheiden.

Banner Gratis Scheiden

Eenvoudig en betrouwbaar scheiden in Rotterdam

Gratisscheiden werkt met officiële MfN-registermediators. Alleen echtscheidingsconsulenten die aangesloten zijn bij het MfN kunnen subsidie voor hun klanten verkrijgen die onder en bepaalde inkomens- en vermogensgrens zitten. Je aanvraag bij ons is 100% veilig en wij van Gratisscheiden nemen altijd contact met je op.

Scheiden in Rotterdam gaat snel en makkelijk dankzij de jarenlange ervaring van onze regionale medewerkers met plaatselijke justitie en gemeente. Je volledige aanvraag ligt binnen twee weken bij de rechtbank en na nog eens maximaal tien weken volgt de uitspraak. Dat betekent dat scheiden in Rotterdam met behulp van de mediator van Gratis Scheiden in Rotterdam binnen drie maanden rond kan zijn.Vraag nu je scheiding aan op onderstaande button en maak gebruik van de mogelijkheid om in jouw stad Rotterdam gratis te scheiden.

Banner Gratis Scheiden