Scheiden in Tilburg

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Gratis scheiden is altijd een stressvolle situatie. Je moet het dus zo regelen dat het geen stress oplevert. Dat regelen wij! Ontdek of u in aanmerking komt voor een gratis scheiding en vraag een gratis voorstel aan. Uiteraard met respect voor uw privacy!

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Tilburg

Gaat u scheiden in Tilburg? Een scheiding is een emotionele gebeurtenis die ook lastige praktische en administratieve kanten heeft. U en uw ex-partner moeten niet alleen wennen aan de nieuwe situatie; er moeten ook afspraken gemaakt, bezittingen verdeeld en formaliteiten afgerond worden. Dat kan veel energie, tijd en geld kosten. Gelukkig is ook gratis scheiden in Tilburg mogelijk. Een mediator van Gratis Scheiden kan u ook in deze Brabantse regio verder helpen bij uw scheiding. Hij of zij helpt u bij het vinden van de juiste papieren, geeft u aanvullende adviezen en helpt u uw scheiding officieel te maken. Dat is weer een zorg minder!

Hoe kan je gratis scheiden?

Vraag nu vrijblijvend je gratis scheiding aan. Vul het aanvraagformulier in en u krijgt een ontvangstbevestiging. Je ontvangt nuttige gegevens over benodigde documenten die om alle scheidingsdocumenten op te stellen. Wij dienen daarna alles in bij de rechtbank.

Stap 1

Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw aanvraag en meer informatie.

Stap 2

Je stuurt de benodigde gegevens naar ons toe, per post of digitaal. Wanneer wij alles hebben ontvangen, bevestigen wij de ontvangst. Je ontvangt alle informatie over de voortgang van de scheidingsprocedure.

Stap 3

Één van onze mediators neemt contact met je op. Jouw wensen betreffende de scheiding worden besproken en wij maken afspraken met je. Dit legt de mediator vast in de officiële documenten voor de rechtbank.

Stap 4

Nadat je akkoord bent met de documenten, volgt een afspraak met onze advocaat om alle documenten te ondertekenen.

Stap 5

De documenten worden ingediend bij de rechtbank door onze advocaat. Wij sturen het inschrijvingsbewijs van de gemeente waar je getrouwd bent en daarbij ook de officiële echtscheidingspapieren. Op het moment dat de documenten ingediend zijn, ben je gescheiden.

Banner Gratis Scheiden

Hoe werkt gratis scheiden in Tilburg?

Woont u in de Brabantse stad Tilburg of in één van de plaatsen Gilze, Oisterwijk, Oosterhout, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel of Rijen? Dan kunt u terecht bij een mediator in Tilburg. Het stappenplan van scheiden in Tilburg is als volgt:

  • U vult ons formulier in; daarmee doet u uw aanvraag.
  • Gratis Scheiden stuurt u een factuur voor het griffierecht.
  • Uw dossier wordt gecontroleerd.
  • Zonodig geven we u advies.
  • U zet uw handtekening in Raamsdonkveer, bij ons op kantoor.
  • We vragen uw scheiding bij de rechtbank aan.

Scheiden in Tilburg wordt zo niet lastiger gemaakt dan het al is. Bovendien betaalt u alleen de griffierechten. Met het advies van de mediator bent u er zeker van dat scheiden in Tilburg correct verloopt. Zo maakt u uw scheiding snel officieel.

Banner Gratis Scheiden