Scheiden in Utrecht

Een echtscheiding is vaak een emotionele zaak; je staat op het punt je levenspartner te verlaten en dan komen er veel (praktische) vragen op je af:

Ontdek of u in aanmerking komt voor een gratis scheiding door op de onderstaande banner te klikken! Vraag een gratis voorstel aan.

Banner Gratis Scheiden

Eenvoudig en gratis scheiden in Utrecht

Gratisscheiden is de scheidingshulp die werkt met mediators door het gehele land. Een scheidingsconsulent bij jou in de buurt houdt in dat je een betere dienstverlening en snellere actie verwacht. Scheiden in Utrecht doe je onder begeleiding van een van onze bekwame en ervaren mediators.

Wanneer jullie het beiden eens zijn over de hele procedure en alles wat daarbij komt kijken, zorgt Gratisscheiden ervoor dat je niet meer kosten hebt dan de onontkoombare griffiekosten. Griffiekosten zijn verplichte kosten aan de rechtbank. De overige kosten nemen wij voor onze rekening. Duidelijk toch?!

Banner Gratis Scheiden

Scheiden in Utrecht

Een scheiding is een niet licht genomen beslissing, waarbij emoties hoog op kunnen lopen. Helemaal wanneer het lastig is om de juiste documenten te vinden. En waar moet je die papieren eigenlijk weer indienen? Lastig, vooral als je ook bezig bent met het zoeken van een nieuwe woning, het verdelen van de inboedel en meer. Je wil daarom het liefst zo makkelijk mogelijk en met zo min mogelijk problemen uit elkaar gaan.

Gelukkig zijn er mediators: mensen die helpen om de scheiding te regelen. Een mediator kent de juridische weg, zodat jij en je partner je kunnen richten op het leven na de scheiding. Woon je in Utrecht of in een gemeente er vlak bij, dan kun je bij de mediator van Gratis Scheiden in Utrecht terecht voor al je vragen en oplossingen.

De mediator

Gratis Scheiden biedt hulp bij het scheiden door voor jou de juiste documenten op te stellen. Door het aanvraagformulier in te vullen, kom je direct in contact met ons. Wij zullen je de juiste vragen stellen, zodat de mediator meteen de juiste scheidingspapieren op kan stellen. Maar de mediator doet meer: zo dient hij of zij ook de echtscheidingspapieren in bij de rechtbank. Ook geeft de mediator een persoonlijk advies en zullen de echtscheidingspapieren samen worden ondertekent bij Gratis Scheiden op kantoor. Je kunt ter allen tijden contact opnemen met je persoonlijke mediator.

Banner Gratis Scheiden