MfN mediator

MfN Mediator

Een echtscheiding is in veel gevallen een moeilijk en emotioneel proces. Echtscheidingsvoorwaarden die door een rechter worden opgelegd zijn vaak verre van ideaal. Daarom werkt Gratisscheiden.nl voor iedere zaak samen met een MfN mediator. Een mediator bemiddeld tijdens het echtscheidingsproces en helpt u bij het oplossen van het conflict dat u met uw partner heeft door middel van erkende MfN mediation. Op die manier kunt u samen tot een oplossing komen waarbij zowel u als uw partner tevreden zijn.

Register voor MfN mediators

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen werkt Gratisscheiden.nl uitsluitend samen met MfN register mediators. Het Mediatorsfederatie Nederland register wordt beheerd door de Stichting Kwaliteit Mediators. In dit register worden enkel mediators opgenomen die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die door de stichting worden gesteld. Op die manier bent u verzekerd van een goed gekwalificeerde mediator die u uitstekend verder helpt met het afhandelen van uw echtscheiding met behulp van MfN mediation. Om in het register opgenomen te worden dient een MfN registermediator te voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

  • Erkende basisopleiding mediation gevolgd
  • Geslaagd voor het theorie-examen
  • Geslaagd voor het assessment
  • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) afgegeven

Mediators in Nederland

mfn mediator gratis scheiden nlGratisscheiden.nl werkt samen met MfN mediators door heel Nederland. Op die manier hoeft u niet ver te reizen en is er altijd een MfN mediator in de buurt beschikbaar. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er op dit moment nog geen MfN registermediator van ons in uw omgeving actief is? Dan kunnen we op basis van uw vrijblijvende inschrijving bepalen of we een geschikte locatie bij u in de buurt kunnen vinden.

Op dit moment hebben wij onder andere mediators in:

Ervaring van één van onze mediators

“Ik ben sinds enkele jaren actief als gespecialiseerd mediator in echtscheidingen. Dit vanuit mijn ervaring als maatschappelijk werker en senior agogisch medewerker. Ik vind het ondersteunen van mensen het mooiste wat er is. Blij word ik steeds weer wanneer ik iets kan bijdragen aan de stukken, anders dan de mensen zelf bedacht hadden.”

“Mijn leukste ervaring is die waarin ouders een traditioneel ouderschapsplan verwachtten. Ik kreeg echter het gevoel dat ze iets anders wilden. Het eindresultaat was een prachtig co-ouderschap en een afscheid waarbij zij tranen in hun ogen hadden, zo blij waren ze dat dit toch bleek te kunnen. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen in het ontdekken van mogelijkheden.”

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen over één van onze MfN mediators. Wij helpen u graag verder.