Over ons

Wie zijn wij?

Gratisscheiden.nl is een netwerk van betrokken en gemotiveerde echtscheidingsspecialisten. Onze medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en wij gaan altijd voluit voor uw zaak. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Geertruidenberg (Noord-Brabant).

Waarom doen wij wat we doen bij Gratis Scheiden?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die wil scheiden dat bij ons kan doen op een zo prettig mogelijke manier. Bij ons mag iedereen – jong of oud, arm of rijk – rekenen op een menselijke behandeling en een goed resultaat. Echte aandacht en een goede uitleg maken het verschil.

Hoe doen wij dat?

Gratis Scheiden is een online platform waar u goedkoop en snel kunt scheiden. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit optimaal is. Bij ons praat u met echte mensen die begrijpen wat u doormaakt.

Dat begint al met de medewerkers op kantoor, die helpen u als u vragen heeft, op welk gebied dan ook. Onze mediators zijn begripvol. In bijna alle beoordelingsformulieren lezen we terug dat cliënten de rustige aanpak en de vriendelijkheid van de mediators een 10 geven.

Onze advocaten leggen het hele proces helder uit en zorgen ervoor dat alles klopt. Wij vinden het belangrijk dat uw echtscheiding goed verloopt, dat de feiten kloppen en dat u weet waar u aan toe bent. Zowel tijdens de echtscheidingsprocedure als daarna.

Wat mag u verwachten?

U kunt ervan uitgaan dat u tijdens de hele echtscheiding hulp krijgt. Ons team helpt u als uw vragen hebt of wanneer u hulp nodig hebt bij het verzamelen van de stukken.

De mediators denken mee met wat u precies wilt: hoe wilt u de verdeling regelen? Wat kunt u het beste doen met het huis? En hoe gaat u zorgen voor de kinderen?

De advocaten kijken met u mee of de puntjes op de i staan en leggen u uit wat er in de echtscheidingspapieren staat en hoe uw scheiding verder verloopt. U ziet dat wij jullie veel uit handen nemen. Zodat u weer rust krijgt.

Wilt u direct iemand aan de telefoon? Geen probleem.
Bel: 085-4013447.

Jenny Broeken staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Het gezicht van Gratis Scheiden
Jenny staat klaar om al uw vragen te beantwoorden over uw echtscheiding.

Als u liever direct mailt: ikwil@gratisscheiden.nl