Referenties

Referenties

 

Oktober 2019

Op Google zagen we de lage kosten van Gratis Scheiden. Ook de mediator en de advocaat vinden we top. Ik geef een 10 voor de service. En de plek waar ze zitten vlakbij Amsterdam is mooi.

Dhr. F. en mw. K. te Almere

September 2019

Vanwege schulden hebben wij gekozen voor Gratis Scheiden. Het kost echt bijna niets, dus dat is goed. We zijn erg tevreden.

Dhr. U. en mw. Y. te Hoofddorp

Mei 2019

Wij vonden Gratis Scheiden de makkelijkste manier om uit elkaar te gaan. Erg prettig vonden wij de rust en openheid in het contact met de mediator en de advocaat. We kregen echt een luisterend oor en er werd met ons meegedacht.

Dhr. C. en mw. Van G. te A.

Banner Gratis Scheiden

April 2019

Gratis Scheiden sprak ons het meeste aan. De hulp die we kregen was erg goed. Ze krijgen van ons een 10!

Dhr. R. en mw. H. te M.

 

April 2019

Omdat we een laag inkomen hebben en weinig wilden betalen voor de scheiding, kozen we voor Gratis Scheiden. De mediator was soms wat warrig in het maken van de afspraak, maar verder was ze heel duidelijk. Ook de advocaat legt alles duidelijk uit en is heel deskundig.

Dhr. A. en mw. V. te Amsterdam

Banner Gratis Scheiden

Maart 2019

Gratis Scheiden is perfect bevallen. Alles werd netjes uitgelegd.

Dhr. V. en mw. de B. te S.

 

Februari 2019

Op alle fronten zijn we zeer tevreden over de afhandeling van onze scheiding. Alleen de website mag wel wat minder juridische termen bevatten.

Dhr. G. en mw. L. te Zoetermeer

Banner Gratis Scheiden

Februari 2019

Ik ging voor het gratis in de keuze voor de scheiding. En ik vond het echt top! Dat ondanks dat het bijna helemaal gratis is, Gratis Scheiden zo ontzettend professioneel werkt, vind ik geweldig.

Dhr. K. en mw. van de M. te U.

 

Januari 2019

Vergeleken met andere advocaten was het bijna een schok dat scheiden zo goedkoop kan. En een hele prettige mediator. We zijn erg te spreken over de snelheid en de kwaliteit van alles voor dat beetje geld.

Dhr. W. en mw. W. te Boxtel