Scheiden Breda

Als u en uw partner gaan scheiden, staat een regioconsulent uit de buurt van Breda voor u klaar. Bij een scheiding worden diverse zaken geregeld waar u niet eerder mee te maken heeft gehad. Dankzij de inhoudelijke kennis en ervaring bieden de MfN geregistreerde mediators u de ondersteuning die u nodig heeft.

Scheiden in omgeving Breda? Regioconsulent staat voor u klaar!

Hoe gaat het verder met de woning na een scheiding? Wat moet er geregeld worden voor de kinderen? Welke kosten zijn verbonden aan een scheiding? Het zijn slechts een aantal vragen waarover u moet nadenken bij een scheiding. Daarom is het verstandig om een regioconsulent uit omgeving Breda in te schakelen zodra u en uw partner besluiten te scheiden. Samen met u worden diverse zaken besproken, zodat er goede onderlinge afspraken worden gemaakt. Daarnaast biedt een mediator van Gratisscheiden.nl u een luisterend oor in deze emotionele periode.

Binnen drie maanden maakt u een nieuwe start

Als u en uw partner in de omgeving van Breda gaan scheiden, dan vult u het aanvraagformulier in en stuurt u benodigde documenten naar ons op. Daarna liggen de stukken binnen twee weken bij de rechtbank, waarna binnen tien weken de uitspraak volgt. Zo maakt u binnen drie maanden een nieuwe start. En niet geheel onbelangrijk: als u aan de financiële voorwaarden voldoet, kunt u bij Gratisscheiden.nl vrijwel zonder kosten scheiden.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over scheiden met hulp van de regioconsulent uit de buurt van Breda? Neem dan contact met ons op. Als u belt naar 085-4013447 spreekt u snel een van onze medewerkers.