Scheiden Den Haag

U en uw partner gaan scheiden in de omgeving van Den Haag. Dan ondersteunt een regioconsultent van Gratisscheiden.nl u op alle vlakken omtrent uw scheiding. Denk hierbij aan het regelen van diverse zaken, het maken van onderlinge afspraken en het bieden van een luisterend oor in een emotioneel proces.

Schakel regioconsulent in als u gaat scheiden in regio Den Haag

Wat moet er worden doorgegeven aan de Belastingdienst? Hoe zit het met eventuele schulden en leningen na een scheiding? Wat gebeurt er met de kinderen? Het zijn slechts een aantal zaken die aan bod komen tijdens een scheiding. Daarom doet het u goed om een regioconsulent uit de buurt van Den Haag te benaderen zodra u en uw partner gaan scheiden. Dankzij de jarenlange ervaring en de inhoudelijke kennis, is een mediator in staat om u te ondersteunen waar u wilt.

Vrijwel zonder kosten scheiden

Bij Gratisscheiden.nl heeft u de mogelijkheid om vrijwel zonder kosten te scheiden van uw partner. Als u aan de financiële voorwaarden voldoet, dan hoeft u alleen de griffierechten te betalen. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Dan wordt er een op maat gemaakt all-in tarief voor u opgesteld.

Vul het aanvraagformulier op de website in

Als u wilt scheiden in de omgeving van Den Haag, dan vult u eenvoudig het aanvraagformulier op de website in. Daarna start de scheidingsprocedure en kunt u in de meeste gevallen binnen drie maanden een nieuwe start maken. Wilt u meer informatie over de werkwijze? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 085-4013447.