Scheiden met een laag inkomen bij Gratisscheiden.nl

Scheiden met een laag inkomen bij Gratisscheiden.nl

Een scheiding is natuurlijk erg vervelend. Daarom is het fijn om er een vlotte scheiding van te maken. Het hoeft niet altijd lastig of moeilijk te zijn om te scheiden. Zelfs scheiden met laag inkomen is heel eenvoudig te voltrekken. Ook dan is snel scheiden mogelijk bij ons!

Het is zelfs zo dat wanneer u wilt scheiden maar niet genoeg inkomen heeft, u bij ons een grote kans maakt op subsidie vanuit de overheid. Wij ondersteunen u volledig in dit proces. Onze professionele vakmensen hebben oog voor uw situatie en privacy.

Scheiden met weinig inkomen? Het is mogelijk. Wanneer u in aanmerking komt voor de subsidie, scheidt u gratis en betaalt u alleen griffiekosten. Komt u niet in aanmerking voor de subsidie? Dan geven wij u een aantrekkelijk all-in aanbieding.

Banner Gratis Scheiden  

Scheiden maar weinig inkomen? Daarom bij Gratisscheiden.nl

Het is mogelijk om te scheiden met weinig inkomen. Gratisscheiden.nl heeft vele voordelen voor u. Ontdek hieronder alle voordelen die wij u bieden:

Vakkundige en gecertificeerde mediatoren

Alle mediatoren zijn erkend en gecertificeerd bij de Mediatorenfederatie Nederland. En dat is belangrijk om een zekere kwaliteit te garanderen. Mediatoren die bij deze organisatie zijn aangesloten, beschikken over een erkende mediatorenopleiding. Daarbij zijn ze onafhankelijk en volstrekt onpartijdig en doen ze met enige regelmaat trainingen om kennis en vaardigheden op niveau te houden.

Eenvoudig uw scheiding regelen

Scheiden en te weinig inkomen is geen sta-in-de-weg. Het is prettig om alles vlot te regelen en te zorgen dat alles keurig verloopt. In vijf stappen bent u gescheiden.

Snel scheiden en te weinig inkomen

Een scheiding is natuurlijk een vervelende situatie. Dit moet snel en duidelijk gebeuren. Binnen 2 weken ligt uw complete aanvraag bij de rechtbank. Top geregeld!

Persoonlijk contact

Scheiden moet een laag inkomen gaat het best wanneer u persoonlijk contact heeft. Na uw aanvraag nemen wij altijd direct contact met u op en wordt de eerste stappen zo snel mogelijk gezet.

Uw privacy wordt beschermd

Dat vinden wij ontzettend belangrijk. U geniet van onze beveiligde verbinding. Daarbij gaan wij zeer zorgvuldig met alle gegevens om. Zo wordt uw privacy altijd bewaakt. Scheiden met laag inkomen gebeurt altijd zeer discreet en vlot.

Betaalbaar

De dienstverlening van onze mediatoren is voor u geheel gratis, als u een laag inkomen heeft. De procedure wordt namelijk gesubsidieerd door de overheid.

Banner Gratis Scheiden

Snel en goedkoop scheiden

Scheiden maar niet genoeg inkomen? Het is mogelijk bij Gratisscheiden.nl. De kosten van een scheiding lopen vaak snel op. Gemiddeld kost een scheiding namelijk zo tussen de 2500 en de 3000 euro. Dat is veel geld, zeker wanneer je wilt scheiden maar weinig inkomen heeft. Daarom is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van subsidie vanuit de overheid. De eisen zijn als volgt:

  1. Uw inkomen is max. € 38.000,- met minderjarige kinderen of max. € 26.500,- zonder minderjarige kinderen.
  2. Uw eigen vermogen is niet meer dan € 14.499,-

Is het zo dat u niet voldoet deze voorwaarden? Dan is het nog steeds mogelijk om goedkoop te scheiden door onze voordelige all-in aanbieding.

Banner Gratis Scheiden

Hoe snel kan ik scheiden met een laag inkomen?

Scheiden met weinig inkomen duurt niet lang. Het minimale traject bedraagt minimaal 6 tot 10 weken. Zelf kunt u ook van alles doen om het vlot te laten verlopen. Zo zorgt u ervoor dat uw scheiding zo soepel mogelijk verloopt:

Werk samen

Bij een scheiding komen dikwijls veel emoties bij kijken. Dat is compleet normaal. Boosheid is daar soms ook een onderdeel van. En toch is het van belang dat u samenwerkt met uw partner. Jullie schakelen dan gezamenlijk een advocaat in. De advocaat dient het verzoek tot scheiding in bij de rechtbank. Op het moment dat u beiden bereid bent om compromissen te sluiten, dan is een scheiding met een laag inkomen snel geregeld.

Komt u samen niet uit? Dan moet er een advocaat per betrokken partij aan te pas komen. En dan maakt de scheiding trager en duurder. Dat is zonde! Zeker wanneer je wilt scheiden maar weinig inkomen hebt.

Plaats het belang van de kinderen voorop

Als er kinderen bij een scheiding betrokken zijn, moet de de focus altijd op de kinderen liggen. Probeer er altijd samen met uw partner uit te komen. Op deze manier wordt co-ouderschap mogelijk. Scheiden maar weinig inkomen? Dat is mogelijk. Maar zorg dat het geen lijdensweg voor de kinderen wordt.

Banner Gratis Scheiden

Snel scheiden zonder advocaat

Wanneer u samen met u ex-partner geen minderjarige kinderen hebt, dan is het mogelijk om zonder tussenkomst van een advocaat te scheiden. Scheiden weinig inkomen kan, maar dan moet u wel samen met uw ex-partner het echtscheidingsverzoek indienen. Op het moment dat u niet aan deze voorwaarden voldoet, dient u een advocaat in te schakelen. En dat wilt u niet… Het scheiden zonder een advocaat heeft twee enorme voordelen:

  1. Het kost u minder geld. U betaalt alleen de kosten voor het inschrijven van de scheiding en de wijzigingen in de burgerlijke stand.
  2. De scheiding kan al binnen 2 weken uitgesproken en geregeld worden.

Banner Gratis Scheiden

7 Stappen = Snel Scheiden Weinig Inkomen

Snel scheiden weinig inkomen? Wilt u vlot en eenvoudig scheiden? Volg dan dit eenvoudige stappenplan en u bent alweer een stap dichterbij een snelle gratis scheiding.

Stap 1. Vul het aanvraagformulier in en stuur het naar ons toe. U krijgt direct van ons een bevestiging en meer informatie.

Stap 2. Stuur ons digitaal (of met de gewone post) alle benodigde gegevens. Wij sturen een e-mail met een bevestiging en verdere informatie betreffende de voortgang van de procedure.

Stap 3. Één van de vakkundige mediators neemt contact met u op en bespreekt uw wensen. Denk aan boedelscheiding en eventueel het ouderschapsplan.

Stap 4. Zijn beide partijen akkoord? Dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een officiële document voor de rechtbank.

Stap 5. Onze advocaat maakt een afspraak met u. Hierbij wordt naar het document gekeken en kunt u dit ondertekenen wanneer u akkoord bent.

Stap 6. De aanvraag wordt bij de rechtbank ingediend.

Stap 7. De rechtbank geeft een beschikking af en die wordt ingediend bij de gemeente. Zodra de beschikking bij de gemeente is ingediend, bent u officieel gescheiden. Snel, makkelijk en met oog voor privacy.

Banner Gratis Scheiden

Scheiden met weinig inkomen, flitsscheiding?

Een flitsscheiding is een scheiding zonder dat de rechtbank eraan te pas hoeft te komen. Vandaag de dag is een flitsscheiding helaas niet meer mogelijk. Tussen 2001 en 2009 was het een veelgekozen manier om snel te scheiden. Bij de burgerlijke stand werd het huwelijk tijdens de eerste stap omgezet in een geregistreerd partnerschap. Daarna werd het geregistreerd partnerschap ontbonden door een notaris. Dat was een flitsscheiding. Helaas is het tegenwoordig niet meer mogelijk!

Veelgestelde vragen over scheiden met laag inkomen

Is het mogelijk om snel te scheiden met een kind of meerdere kinderen? Zo ja, dan kan ik ook scheiden met een laag inkomen?

Ja, absoluut! Zolang u en uw partner goed met elkaar samenwerken en het welzijn van de kinderen voorop staat, is het zeker mogelijk om snel te scheiden met een kind of meerdere kinderen. Dit kan ook nog eens gratis of tegen een zeer voordelig tarief. Laat u uitgebreid informeren met betrekking tot het scheiden met een laag inkomen.

Is het mogelijk om snel te scheiden met weinig inkomen?

Ja, natuurlijk… want in dat geval geeft de overheid subsidie. Het is daarom mogelijk om gratis te scheiden. Of in ieder geval tegen de voordeligste tarieven. Scheiden en te weinig inkomen? Dat bestaat niet bij Gratisscheiden.nl.

Wat kost snel en vlot scheiden bij Gratisscheiden.nl?

Het tarief voor een scheiding ligt gemiddeld tussen de € 2500,- en de € 3500,-. Een gratis scheiding is mogelijk in de onderstaande twee situaties:

Situatie 1. Uw individuele inkomen van het afgelopen jaar is lager of gelijk aan €38.000 met minderjarige kinderen of €26.000 zonder kinderen. U heeft bovendien minder dan 15.000 euro aan vermogen.   

Situatie 2. Uw inkomen is hoger dan €38.000 met minderjarige kinderen of €26.000 zonder kinderen. U heeft meer dan 15.000 euro aan vermogen.