Scheiden Nijmegen

Als u en uw partner besluiten om te scheiden, kan hulp van een regioconsulent van Gratisscheiden.nl uit de omgeving van Nijmegen gewenst zijn. Een scheiding vraagt u niet iedere dag aan, terwijl het heel belangrijk is dit goed te regelen met het oog op de toekomst voor u beiden. U wordt persoonlijk begeleid op alle vlakken omtrent uw scheiden. Op die manier kunnen jullie rustig en goed uit elkaar gaan.

Ondersteuning van regioconsulent als u gaat scheiden in of rondom Nijmegen

Er zijn tal van zaken waar u rekening mee moet houden als u en uw partner gaan scheiden. Van de omgangsregeling met de kinderen tot de documenten die u nodig heeft voor de aanvraag. En van de afspraken die u dient te maken tot aan de kosten van een scheiding. Daarom benadert u een regioconsulent uit de omgeving van Nijmegen als u gaat scheiden. Deze biedt de ondersteuning die u nodig heeft in dit emotionele gebeuren. Naast praktische zaken die samen met u geregeld worden, bieden wij een luisterend oor.

Een vrijwel kosteloze scheiding is mogelijk

Gratisscheiden.nl biedt aan mensen die het niet breed hebben de mogelijkheid om vrijwel zonder kosten te scheiden. Als u aan de financiële voorwaarden voldoet, dan betaalt u enkel de griffierechten. Het is geen probleem als u niet aan de voorwaarden voldoet, want dan wordt er een all-in aanbieding voor u gemaakt.

Bent u eruit? Vul het formulier in op de website!

Hebben u en uw partner de knoop doorgehakt en gaan jullie scheiden in Nijmegen? Vul dan het aanvraagformulier in op de website, waarna het scheidingstraject van start gaat. U kunt al binnen tien weken een nieuwe start maken. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over een scheidingstraject belt u naar 085-4013447.