• Eenvoudig scheiden
  • Persoonlijk contact
  • Voordelig scheiden

Hulp bij scheiding

Als u en uw partner hebben besloten uit elkaar te gaan, dan kan hulp bij uw scheiding gewenst zijn. Bij een echtscheiding komen veel zaken kijken, die goed geregeld dienen te worden. Daarom doet het u en uw partner goed om Gratisscheiden.nl te benaderen. Tijdens het maken van onderlinge afspraken over de echtscheiding bieden wij onze hulp aan.

Ontvang hulp tijdens uw scheiding van een echtscheidingsspecialist

Welke afspraken maakt u over de kinderen? Welke zaken geeft u door aan de belastingdienst? Hoe zit het met eventuele schulden en leningen? Het zijn slechts een aantal vragen waarmee u rekening moet houden tijdens uw scheiding. Gelukkig biedt de echtscheidingsspecialist van Gratisscheiden.nl u hierbij hulp. Er worden onderlinge afspraken gemaakt onder toeziend oog van een onafhankelijke derde partij. Dankzij de hulp die wij u bieden tijdens uw scheiding, wordt de rust teruggebracht en kunnen jullie op een vreedzame manier uit elkaar gaan.

Voldoet u aan de financiële voorwaarden?

Gratisscheiden.nl is bedoeld voor mensen die hulp willen ontvangen bij het maken van afspraken over de belangrijke punten van een echtscheiding. Indien u in aanmerking komt, kunt u bij ons goedkoop scheiden. U betaalt dan uitsluitend de griffierechten aan de rechtbank. U voldoet aan de financiële voorwaarden als uw individuele inkomen over het afgelopen jaar lager of gelijk is aan:

  • €38.000 (met minderjarige kinderen)
  • €26.000 (zonder kinderen

Als het individuele inkomen hoger ligt, dan maken wij op basis van uw persoonlijke gegevens een scherpe aanbieding.

Ontvang hulp na uw aanvraag

Onze MfN geregistreerde mediators zorgen ervoor dat uw scheiding rustig en zorgeloos verloopt. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, maken we samen met u en uw partner duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de hulp bij uw echtscheiding? Neem dan contact met ons op via 085-4013447.