• Eenvoudig scheiden
  • Persoonlijk contact
  • Voordelig scheiden

Echtscheiding kosten

Wilt u meer weten over een echtscheiding en de kosten ervan? Dat is begrijpelijk als u en uw partner hebben besloten om te scheiden. Online is er veel informatie te vinden, maar dit is doorgaans niet 100% toepasbaar op de situatie van u en uw partner. Om in de toekomst problemen te voorkomen, is het belangrijk om informatie te vergaren over de kosten en over de zaken die u moet regelen. Gratisscheiden.nl biedt u alle hulp die u nodig heeft in deze emotionele periode.

Echtscheiding en de kosten ervan zijn afhankelijk van diverse factoren

De kosten van een echtscheiding zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zijn u en uw partner in staat om in goed overleg afspraken te maken en deze vast te leggen in een echtscheidingsconvenant? Dan zullen de kosten lager uitvallen dan wanneer jullie moeite hebben met het maken van afspraken. Als jullie constant ruzie maken over bijvoorbeeld alimentatie, de omgangsregeling met de kinderen of de woning, kunnen er problemen ontstaan. Oftewel, een vechtscheiding valt altijd duurder uit. Wilt u in goed overleg het scheidingstraject afronden? Dan staan de MfN geregistreerde mediators van Gratisscheiden.nl voor u klaar met hulp en het advies dat u wenst.

Vrijwel kosteloos scheiden bij Gratisscheiden.nl

Naast dat wij u hulp en advies bieden, heeft u de mogelijkheid om vrijwel kosteloos een scheiding aan te vragen. Is het inkomen van u als individu over het voorgaande jaar gelijk of lager dan €38.000 met minderjarige kinderen of €26.000 zonder kinderen? Dan betaalt u enkel de griffiekosten aan de rechtbank. Op die manier is scheiden voor mensen met een laag inkomen ook mogelijk. Voor mensen die niet aan de eisen voldoen, stellen wij graag een scherpe all-in aanbieding op.

Online het scheidingstraject starten

Het liefst wilt u alles rondom uw scheiding snel regelen. Daarom kunt u bij Gratisscheiden.nl online een aanvraagformulier invullen en het scheidingsproces online starten. Vervolgens kunt u binnen een aantal weken uw echtscheiding afhandelen zonder dat u veel kosten maakt. Meer informatie? Vragen? Door te bellen naar 085-4013447 spreekt u snel een van onze medewerkers.