• Eenvoudig scheiden
  • Persoonlijk contact
  • Voordelig scheiden

Hulp bij scheiding

Wanneer u en uw partner besluiten uit elkaar te gaan, dan zijn hulp en advies tijdens een scheiding gewenst. Er komen bij een echtscheiding immers veel zaken kijken, die goed geregeld dienen te worden in deze emotionele periode. Daarom is het verstandig om een bemiddelingsbureau als Gratisscheiden.nl in te schakelen. Wij kunnen u en uw partner voorzien van advies tijdens de echtscheiding, maar bieden ook graag onze hulp aan bij het maken van onderlinge afspraken.

Advies en hulp bij scheiding: de voordelen van een echtscheidingsspecialist

Bij een scheiding komen een heleboel dingen kijken. Welke afspraken maakt u onderling? Hoe gaat het verder met de hypotheek? En de kinderen? Wat moet u doorgeven aan de belastingdienst? Het zijn allemaal zaken waar u rekening mee moet houden. De echtscheidingsspecialisten van Gratisscheiden.nl helpen jullie hierbij. Het kiezen voor een mediator biedt diverse voordelen. Zo bespaart u aanzienlijk kosten wanneer u aan onze financiële voorwaarden voldoet. Daarbij doorloopt u het scheidingstraject eenvoudig en sneller dan wanneer jullie een advocaat inschakelen. Er worden eerlijk onderlinge afspraken gemaakt met een onafhankelijke derde partij. Met hulp en advies van een echtscheidingsspecialist bij een scheiding wordt rust gebracht en op die manier zullen jullie zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

Voor wie is Gratisscheiden.nl bedoeld?

Gratisscheiden.nl is bedoeld voor mensen die graag onderlinge afspraken, hulp en advies wensen over alle belangrijke punten van een scheiding en mensen die er samen uit willen komen. Bij Gratisscheiden.nl kunt u, indien u in aanmerking komt, goedkoop scheiden. U hoeft dan enkel de rekening voor het griffierecht te betalen. Maar wanneer kunt u vrijwel kosteloos scheiden? Indien uw individuele jaarinkomen over het afgelopen jaar gelijk of lager is dan:

  • €26.000 (zonder kinderen);
  • €37.300 (met minderjarige kinderen).

Indien uw individuele inkomen hoger is dan bovenstaande bedragen, dan komt u niet in aanmerking voor gratis scheiden. Echter, op basis van uw persoonlijke gegevens kunnen wij u een zeer scherpe aanbieding aanbieden.

Schakel een echtscheidingsspecialist in

Bij Gratisscheiden.nl zorgen wij ervoor dat uw scheiding zo rustig en zorgeloos mogelijk verloopt. Binnen enkele stappen dient u vrijblijvend een aanvraag in via de website. Wij nemen vervolgens contact met u op. Samen met u maken wij duidelijke afspraken en zorgen we ervoor dat uw volledige aanvraag binnen twee weken bij de rechtbank ligt. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over hulp en advies bij een echtscheiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-4013447. Onze specialisten helpen u graag verder, want net als u willen wij dat uw scheidingsprocedure goed verloopt.